U bevindt zich hier: Home/

Gratis Brochure.

Vraag'm hier aan!

Brochure aanvragen

Werkwijze.

Uw interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. Onze maatwerkoplossingen voldoen niet alleen esthetisch aan de hoogste eisen, maar zijn ook altijd uiterst handig in gebruik. Met onze precieze afwerking en nauwkeurig oog voor detail maken we altijd het meubilair dat feilloos bij uw inrichting past.

Binnen onze projecten denken wij daarom graag met u mee. In een oriƫntatiegesprek kunt u al uw wensen aan ons kenbaar maken. Daarna maken wij voor u een praktische uitwerking. Uiteraard bieden wij u altijd eerst een vrijblijvende offerte en 3D ontwerp aan. Zo heeft u alle ruimte om te bepalen of ons plan bij u past.

Gaat u akkoord, dan zullen wij uw wensen vakkundig en binnen redelijke termijnen realiseren. Wij hanteren korte lijnen en een heldere communicatie. Dat is wel zo duidelijk voor u, en voor ons.

Werkplaats.

Ploeg betekent maatwerk. De professionele en nauwkeurige bewerking van hout, voorzien van een robuuste en authentieke uitstraling. En natuurlijk met de hand vervaardigd. In onze ruime en professionele werkplaats maken wij gebruik van een bijzondere mix van ambachtelijke vaardigheden en moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij elk meubelstuk op ambachtelijke wijze bewerken, zonder dat we iets afdoen aan de natuurlijke uitstraling. Zo krijgt u niet alleen een meubelstuk dat voldoet aan de moderne functionaliteitseisen, maar ook nog eens een authentieke uitstraling heeft.

Kom kijken in de werkplaats.

Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe uw meubelen en interieur worden vervaardigd. Wij bieden u om deze reden de mogelijkheid om tijdens het productieproces uw meubelen te komen bezichtigen. Hiervoor maken wij graag een afspraak.

Wij monteren uw meubel ter plaatse af, waarna u uw meubel direct in gebruik kunt nemen.

Maatwerk.

Ploeg betekent maatwerk. Daarbij staan uw wensen altijd centraal. Pas wanneer precies duidelijk is wat uw wensen zijn, ontwerpen wij voor u een speciaal op maat gemaakt interieur, dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte.