U bevindt zich hier: Home /

Inspiratie.

Fam. Scholtes

Wij hebben een en-suite laten plaatsen en we zijn er nog iedere dag blij mee. 

Er is heel veel denkwerk aan vooraf gegaan, met de nodige aanpassingen en wijzigingen van onze kant. Maar alles was mogelijk. Uiteindelijk is de en suite geplaatst, precies volgens onze wensen. Wij zijn enorm tevreden over de werkwijze. Ook het plaatsten zelf ging precies volgens afspraak. Het is alsof hij er altijd gestaan heeft. Kortom een investering waar we geen spijt van hebben!

Fam. Meeuwisse | Heelsum

Wij zijn een hele tevreden klant van de firma Ploeg. We hebben een boekenkast laten maken en een ombouw voor onze radiatoren in de huiskamer. Er is echt vakwerk geleverd. Wilmar is erg rustig en precies, dat wekte bij het opmeten al vertrouwen. Wij zijn zeer tevreden over het ontwerp, de technische uitvoering en vooral het schilderwerk. 

Fam. Witteveen | Bussum

Via enkele vrienden kregen wij de tip onze oude en-suite te laten opknappen door door Wilmar Ploeg. Het resultaat is prachtig, daarom Wilmar jaren later nog eens uitgenodigd voor een veel kleiner maar daarom niet minder uitdagend project, een vast bureau. Nu moest dit bureau niet alleen aansluiten bij de stijl van ons huis uit 1905 en de verbeterde en-suite, het moest daarnaast onzichtbaar worden aangebracht op een tamelijk scheve muur met een raam erin. Het resultaat is wederom verbluffend. Nog wekelijks horen wij: "wie heeft dat voor jullie gedaan?" Het kan niet anders dan dat Wilmar zijn klanten vindt via mond op mond reclame, de goedkoopste en vaak beste reclame. 

Fam. de Wilt | Stichtse Vecht

" Onze ervaringen met Wilmar zijn het beste te omschrijven in enkele kernwoorden die alles zeggen :

betrouwbaar, accuraat, kwaliteit, vakmanschap, maatwerk, meedenkend en klantgerichtheid ".