U bevindt zich hier: Home /

Inspiratie gallery.

U heeft een interieurdroom! Maar soms ontbreekt er nog een klein puzzelstukje. Daarom heeft u inspiratie nodig. Creatieve, mooie én bijzondere ideeën die uw interieurdroom compleet maken Onze interieur gallery biedt alle inspiratie die u nodig heeft. Veel kijkplezier!

Kamer en suite

Een kamer en suite creëert direct de warme sfeer van de jaren 30. Met robuuste schuifdeuren, mooie glas-in-loodramen en een prachtige ombouw-boekenkast, waant u zich al snel honderd jaar terug in de tijd. 

Contact opnemen

Handgemaakte trappen

Exclusieve trappen die voorzien zijn van kuip- en wrongstukken, gebogen trapbomen, ornamenten, beeldhouwwerk, gedraaide trapspijlen en hoofdbalusters. Wij zien het als een uitdaging.

Contact opnemen

Badkamer Meubels

De badkamer is dé plek om tot rust te komen. Daarom wilt u natuurlijk dat uw nieuwe badkamer aan al uw eisen voldoet. Zowel qua functies als qua sfeer. Wij maken voor u dé exclusieve en sfeervolle badkamer op maat.

Contact opnemen

Landelijke keuken

Bij ons bouwt u uw keuken zelf. U geeft uw droomproject eenvoudig uit handen aan onze professionals. Wij zetten al uw wensen om in een praktisch ontwerp in de stijl die bij u past.

Contact opnemen

Houten Garderobekast

Wij ruimen graag op. Want onze inbouwkasten zijn niet alleen uiterst handig, maar ook nog prachtig afgewerkt. Bovendien passen onze kasten altijd en overal.

Contact opnemen

Modern kamermeubilair

Audio- en stereomeubel, volledig op maat en naar wens van de klant. Strak design, uitgevoerd in hoogglans wit. 

Contact opnemen

Strakke inbouwkasten

Optimaal ruimte benutten door een gaderobekast onder de schuine kap te maken. Ploeg Interieurbouw maakt het mogelijk. Eikenhout in combinatie met hoogglans lak.

Contact opnemen

Klassieke kasten

Deze kasten zijn volledig gerestaureerd een handgeschilderd. Volledig op kleur gebracht bij de rest van het interieur.

Contact opnemen